huis verkopen

je huis verkopen

Wanneer je overweegt om je huis te verkopen, komen er waarschijnlijk veel vragen bij je op. Het kan een emotioneel gebeuren zijn en bovendien kan het tijdrovend zijn om alles in goede banen te leiden.

Gelukkig kan je bij ons terecht voor een professionele begeleiding. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij namelijk gespecialiseerd in het verkopen van huizen en villa's.

Eerst schatten we je woning op waarde en maken we een online virtuele tour, zodat potentiële klanten zonder veel moeite het pand kunnen bezichtigen. Daarna gaan we meteen voor u aan de slag.

Laat de verkoop van je woning dus aan ons over, en je kan rekenen op een succesvolle en zorgeloze verkoop van je woning.

  • We beantwoorden de vragen van de potentiële kopers op een deskundige manier zodat zij goed geïnformeerd zijn en tevreden en eventueel overgaan tot een aankoop.
  • Als zij nog bijkomende vragen hebben, kunnen zij ons tijdens de werkdag contacteren. Terwijl u aan het werk bent, zijn wij volledig beschikbaar om hen te woord te staan.

stap 1 : schatting

Wij maken een volledig schattingsverslag van jouw huis.

stap 2 : fotoreportage

We maken een professionele fotoreportage en virtual tour van jouw huis.

stap 3 : marketing

We zorgen voor een duidelijke marketing aanpak en publiceren jouw huis op alle immo online kanalen.

stap 4 : verkoop

Met een lach op ons gezicht ontvangen we de potentiële kopers in jouw huis.

Interesse? Contacteer ons of bekijk onze verkochte panden!