Ruime BEN nieuwbouwwoningen Oostende VERKOCHT

2 panden 100% verkocht Luchthavenstraat 43, 8400 Oostende

UITVERKOCHT

Ons nieuwbouwproject te Oostende omvat twee woningen gelegen in de kruising tussen de Transvaalstraat en de Luchthavenstraat te Oostende in een rustige buurt. Deze moderne nieuwbouwwoningen bevatten alle comfort die u wenst bij een hedendaagse woning. Iedere woning is in het bezit van een garage. De grote, zuidelijk gerichte tuinen achteraan de woningen, bieden een mooie meerwaarde aan uw huis.

- E-peil 20
- Eerste 5 jaar GEEN ONROERENDE VOORHEFFING BETALEN
- Geothermie, vloerverwarming en zonnepanelen
- Vlakbij de zee
- Halfopen bebouwingen
- Zuidelijke tuinen
- 3 slaapkamers
- Inspraak inzake afwerking

Elke woning is voorzien van 3 slaapkamers. De badkamer wordt volledig ingericht, alsook de keuken. U kunt als koper volledig meebeslissen inzake de afwerking van de woning (in samenspraak met de bouwheer). Dit zowel voor de keuken, badka-mer, vloeren, indeling van uw woning (bij vroegtijdige aankoop), …

Deze BEN-woningen worden aangeboden met de keuze tussen de aankoop of de huur van het energiezuinige ‘Gedan-ecopakket’. Deze omvat het systeem van geothermie, vloerverwarming en zonnepanelen. Lees zeker ook onze aparte bro-chure, waarom geothermie de beste keuze is voor u, uw gezin, uw portemonnee en de natuur!

De verkoopprijs wordt vermeerderd met € 13.500 – (op de constructiewaarde) in-dien u beslist om het ‘Gedan-ecopakket’ aan te kopen. Indien u dit liever niet wenst, blijft de verkoopwaarde hetzelfde en wordt het pakket verhuurd aan € 190/maand (all-in). Deze all-in huur zijn dus ook de kosten van het onderhoud en de verzekering.

LEES ZEKER ONZE BUNDEL OVER DE BEN-WONINGEN EN ONTDEK HOE DEZE PRECIES IN ELKAAR ZITTEN EN WELKE VOORDELEN ERAAN VERBONDEN ZIJN!

alle panden binnen dit project

status nummer slp. tuin opp. woon opp. totale opp. prijs
verkocht LOT / 1 -
verkocht LOT / 2 -

jouw droompand nog niet gevonden?

Vind je op dit ogenblik geen geschikt pand bij het aanbod? Geen zorgen! Er komen regelmatig nieuwe panden bij. Vertel ons jouw wensen en we houden je op de hoogte.

zoek mijn droompand