Nieuwbouw residentie Lago di Garda Jabbeke – Garage 1 (kelder) VERKOCHT

privé garage

Standplaatsen en garageboxen te koop in combinatie met - een appartement - of apart in de Dorpsstraat/Zwanestraat te Jabbeke. Deze standplaatsen en garageboxen worden afgescheiden van een poort, waardoor ze niet toegankelijk zijn voor iedereen, maar enkel voor de eigenaars van een parkeerplaats of de bewoners van het bijhorende appartementsgebouw. De kelderverdieping is bereikbaar via de Zwanestraat met een helling (GEEN autolift)!

De garageboxen worden voorzien van een handmatige kantelpoort en een vloer uit polybeton. In elke box wordt 1 lichtpunt voorzien met schakelaar. Daarnaast wordt er ook een stopcontact voorzien. Beiden worden aangesloten op de teller van de algemene delen, weliswaar met tussenteller zodat iedereen zijn eigen verbruik betaald qua stroom. Het is mogelijk om de garagepoorten te automatiseren en/of gebruik te maken van een sectionale poort, mits het betalen van een opleg.

De parkeerplaatsen worden vervaardigd uit karresporen in waterdoorlatende klinkers en grasdallen. De ondergrondse parkeerplaatsen bestaan uit polybeton.

Indien de standplaats aangekocht wordt, samen met een appartement in residentie Lago di Garda en je voldoet aan de voorwaarden, kan ook de garage aan 6% BTW aangekocht worden ipv 21% BTW!

Grondwaarde wordt belast aan 10% registratierechten
Constructie wordt belast aan 6% of 21% BTW*

* kopers moeten aan de voorwaarden voldoen voor de 6% regel
- minstens 5 jaar hun domicilie houden in de nieuwe woning
- enige eigendom (uitzondering bij verkoop huidige woning)

technische info

  • totale oppervlakte 24,99 m²

ruimtelijke ordening

  • overstromingsgevoelig gebied niet-overstromingsgevoelig
  • stedebouwkundige bestemming woongebied
  • omgevingsvergunning ja

jouw droompand nog niet gevonden?

Vind je op dit ogenblik geen geschikt pand bij het aanbod? Geen zorgen! Er komen regelmatig nieuwe panden bij. Vertel ons jouw wensen en we houden je op de hoogte.

zoek mijn droompand