immoA wordt immo charlie
4 oktober 2021 nieuws Amalia Van Dosselaer

immoA wordt immo charlie!

Vier jaar geleden zag immoA het zonlicht in een klein pand in de Wittenonnenstraat. Door het enthousiasme en de deskundigheid van zaakvoerster Amalia is het kantoor stilaan de kinderschoenen ontgroeid.

Ze staat nu stevig in haar sneakers en het is tijd voor een volgende spannende stap. Dat betekent verhuizen naar een groter pand en personeel verwelkomen zodat ze haar aanbod kan verruimen... en daar hoort ook een nieuwe frisse naam bij: immo charlie.

"immo charlie staat voor een jonge en frisse aanpak. Dit kun je zien aan de manier waarop wij onszelf profileren. Door op een andere manier reclame te maken dan de meeste doorsnee vastgoedkantoren, willen wij aantonen dat wij een vernieuwende kijk hebben op het kopen en verkopen van jouw vastgoed. Ik als zaakvoerster volg elk dossier en project zelf op van begin tot einde. Zo ben jij zeker van een persoonlijke aanpak met een correcte opvolging."

immo charlie maakt tijd voor jou. Wij beseffen dat het niet altijd gemakkelijk is om tijdens de kantooruren langs te komen wegens werk, kinderen, hobby's,... Daarom staat immo charlie ook buiten de kantooruren voor jou paraat. Het is helemaal geen probleem om een afspraak te maken 's avonds of in het weekend.

In ons logo, maar ook in onze kantoren in Oostende en Oudenburg komt vaak de kleur oranje terug. Dit werd bewust gekozen. Oranje staat namelijk voor geduld, vasthoudendheid, warmte en veiligheid. Dit willen wij zeker ook naar jou toe uitstralen.

Ontdek onze diensten en bekijk wat we voor je kunnen betekenen!