appartement schatten

je appartement schatten

Ben je van plan om je appartement te verkopen? Dan is het cruciaal om een juiste schatting te laten maken. De waarde van je appartement bepalen kan een uitdaging zijn, vooral als je geen kennis van vastgoed hebt.

Er zijn tal van factoren waar je rekening mee moet houden bij het schatten van je appartement. Bij immo charlie kennen we de vastgoedmarkt op ons duimpje en gebruiken we onze kennis en expertise om een correcte en nauwkeurige waardebepaling te verkrijgen.

Laat de schatting van je appartement aan ons over en ontvang een betrouwbare schatting!

  • Het is geen goed idee om je te baseren op de prijs die je destijds zelf betaalde voor het appartement. Of op de vraagprijs van een gelijkaardig appartement dat vorig jaar verkocht werd.
  • De schatting die gebeurt op basis van een beperkt aantal parameters die online wordt aangeboden, kan een totaal verkeerd beeld geven. Ook geen goed idee dus!

Een betere keuze is een professionele schatter inschakelen om je appartement te schatten. immo charlie doet het met veel plezier en gratis!

stap 1 : opmeten

immo charlie komt bij je langs en bekijkt de verschillende ruimtes van je appartement en meet alles op.

stap 2 : huiswerk

Daarna maken we ons huiswerk. Op basis van ervaring en statistische gegevens bepalen we een correcte prijs voor jouw appartement.

stap 3 : schattingsverslag

We verzamelen alle gegevens over jouw appartement in een persoonlijk schattingsverslag.

stap 4 : bespreking

We bekijken en bespreken het verslag samen en we komen tot een akkoord over de verkoopprijs.

Interesse? Contacteer ons of bekijk onze verkochte panden!