huis schatten

je huis schatten

Het schatten van je huis kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn, maar het is wel essentieel om te weten wat jouw woning waard is. Het inschakelen van een professionele schatter kan daarbij helpen.

Deze schatting is gebaseerd op verschillende factoren zoals de grootte van het huis, de locatie, en de staat van de woning. Het is belangrijk om zo veel mogelijk informatie te verkrijgen over de woning zodat de schatting nauwkeurig gemaakt kan worden.

Laat de schatting van je huis aan ons over en ontvang een betrouwbare schatting!

  • Je kunt je gaan baseren op de prijs die je destijds zelf betaalde voor het huis. Of op de vraagprijs van het huis van de buren dat vorig jaar verkocht werd. Geen goed idee!
  • Er zijn de online tools die een gratis schatting aanbieden. De schatting gebeurt op basis van een beperkt aantal parameters en kan een totaal verkeerd beeld geven. Ook geen goed idee dus!

Je kunt dus maar beter een professionele schatter inschakelen om je huis te schatten. immo charlie doet dat met veel plezier en gratis!

stap 1 : opmeten

immo charlie komt bij je langs en we nemen de tijd om samen de verschillende ruimtes van je huis te bekijken en op te meten.

stap 2 : huiswerk

Terug op kantoor is het tijd om huiswerk te maken. Op basis van statistische gegevens en ervaring bepalen we een correcte prijs voor jouw huis.

stap 3 : schattingsverslag

Alle gegevens over jouw huis komen in een persoonlijk schattingsverslag.

stap 4 : bespreking

Samen bekijken we dat verslag en we komen tot een akkoord over de verkoopprijs.

Interesse? Contacteer ons of bekijk onze verkochte panden!