Nieuwbouw residentie Madeleine De Panne VERKOCHT

5 panden 100% verkocht Duinkerkelaan 40, 8660 De Panne

UITVERKOCHT

Nieuwbouwappartementen te koop in het centrum van De Panne. Deze appartementen zijn op 25m gelegen van de zeedijk. Open zicht op de Dumontwijk De Panne.

Deze kleinschalige residentie gelegen achter de zeedijk van De Panne omvat voor elk wat wils.

Het gelijkvloers bestaat uit een handelsruimte uiterst geschikt om als kantoorruimte of winkel te gebruiken! Er is een koertje voorzien achteraan, die gebruikt kan worden als openruimte of mee vastgehecht kan worden aan uw handelszaak voor extra kantoor/stockageruimte.

Verdieping 1 - 4 zijn kennen dezelfde indeling. Hun terrassen vooraan zijn zuidelijk gericht. Bij verdieping 1 is er nog een extra terras achteraan!
2 ruime slaapkamers die beiden plaats bieden tot een dubbel bed. Badkamer met inloopdouche en apart toilet. Extra bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Daarnaast is er nog een open woonkamer-keuken met veel lichtinval.

Duplexappartement op de 5de en 6de verdieping kennen een andere indeling. Vooraan een zuidelijk gericht terras, 3 hele ruime slaapkamers waarvan 1 gelegen op de 5de verdieping met aansluitend een extra badkamer. De overige twee bevinden zich de 6de verdieping. Extra badkamer met inloopdouche gelegen op het verdiep van de duplex. Extra bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Daarnaast is er nog een open woonkamer-keuken met veel lichtinval.

Zelf inspraak inzake afwerking. De verkoopprijzen omvatten de appartementen volledig afgewerkt en instapklaar.

Aangezien deze appartementen nog in opbouw zijn, heeft u als koper het voordeel dat u kan meebeslissen inzake de indeling en de afwerking. Wilt u een bepaald ruimte iets groter? Wilt u een parketvloer? Eigen keuze in badkamer, keuken,... Dit is nog steeds mogelijk in overleg met de aannemer!

Bergruimte apart aan te kopen op het gelijkvloers.
Gemeenschappelijk vuilnislokaal op het gelijkvloers.

alle panden binnen dit project

status verdieping nummer slp. terras opp. woon opp. totale opp. prijs
verkocht 1 0101 -
verkocht 2 0201 -
verkocht 3 0301 -
verkocht 4 0401 -
verkocht 5 0501 -

jouw droompand nog niet gevonden?

Vind je op dit ogenblik geen geschikt pand bij het aanbod? Geen zorgen! Er komen regelmatig nieuwe panden bij. Vertel ons jouw wensen en we houden je op de hoogte.

zoek mijn droompand